Produkter

Om 30 Seconds

30 Seconds® har producerat vårt utbud av prisvärda rengöringsprodukter i Nya Zeeland sedan 1993.

30 Seconds® tillverkas i Matamata, på landsbygden i Waikato-regionen i Nya Zeeland och är stolta över att vara kiwitillverkade och har försett nyzeeländare med lokalt producerade lösningar på deras rengöringsproblem i nästan 30 år.

Deras utbud av kemiska rengöringsprodukter riktar sig till både utomhus- och inomhusrengöringsuppgifter med högsta effektivitetsstandarder och används av både privatkunder och kommersiella städ- och tvättföretag.

Varumärket bildades i USA 1977 och öppnade sedan en oberoende NZ-fabrik 1993. Deras sortiment tillverkas stolt i Nya Zeeland och exporteras nu till många länder runt om i världen.

Lätt Utvändig Rengöring

Ta bort mossa, mögel, lav och alger utan att skrubba eller skölja! 30 SECONDS® Lätt Utvändig rengöring gör jobbet så att du inte behöver göra det. Precis som namnet säger, bara "spraya och lämna".

Omedelbar Utvändig Rengöring

Fungerar på några minuter för att rengöra dina utomhusytor från mögel, mossa, mjöldagg med mera. 30 SECONDS® Omedelbar Utvändig rengöring är lämplig att använda på alla hårda, tvättbara utomhusytor - bara spraya, skrubba och skölj!

Utvändig Fönsterrengöring

30 SECONDS® Utvändig Fönsterrengöring är ett snabbt och enkelt sätt att rengöra glasytor från fett, smuts, damm och fingeravtryck. Få en perekt, streckfri glans utan att du behöver skrapa.

Invändig Mögelrengöring

Avlägsna snabbt och enkelt mögel i ditt hem med 30 SECONDS® Invändig Mögelrengöring. Den rengör, sanerar och deodoriserar utan att du behöver skrubba hårt.

Omedelbar Fasadtvätt

30 SECONDS® Omedelbar Fasadtvätt är utmärkt för mild rengöring och återställande av olika husytor. Det tar bara några minuter att arbeta, applicera bara 30 SECONDS® Omedelbar Fasadtvätt, vänta och skolj.

Lätt Tak- och Markisrengöring

Rengör ditt tak och dina markiser utan att skrubba eller vattenblästra! När 30 SECONDS® Lätt Tak- och Markisrengöring har applicerats arbeter det över tid för att avlägsna lav, mossa, mögel och alger.

Hur man använder