Vad vi gör

"Vad Vi Gör"

På Getson "vad vi gör” är att erbjuda lösningar och produkter som gör livet enklare för husägaren, underhålls- och servicepersonal med de vardagliga uppgifterna att städa och underhålla utsidan och insidan av fastigheter/byggnader.

Genom att tillhandahålla produkter och lösningar för denna sektor från välkända varumärken från hela världen, tror vi att vi har rätt lösning för alla uppgifter till en kostnadseffektiv nivå. Det är därför vi samarbetar med erkända varumärken såsom 30Seconds Ltd.

"Vad Vi Gör"

Getson Distribution AB i samarbete med 30Seconds Ltd satsar för närvarande stort på att utöka sina tjänster och produkter i hela Skandinavien. Detta är ett mycket spännande partnerskap för oss och kommer att ge kunder tillgång till produkter och lösningar som tidigare inte varit tillgängliga i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

"Vad Vi Gör"

Getson Distribution AB är ett företag som strävar efter att leverera högkvalitativa produkter till ett rimligt pris till återförsäljare och slutanvändare.
Vårt mål är att samarbeta med pålitliga varumärken och aktörer inom specifika branscher och därför kunna erbjuda beprövade lösningar och spännande innovativa produkter till den nordiska marknaden.